Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2023 09:15 - Ще има ли война между НАТО и Русия?
Автор: oceliavane Категория: Политика   
Прочетен: 1051 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.08.2023 09:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всеки военен конфликт е предшестван от т.н. „период на напрежение“. След което войната започва внезапно и неочаквано за повечето хора, а понякога дори и за военните. За нас този период вече е факт.

Ежедневно новините са изпълнени с думи като: „Война“, „Русия“, „НАТО“, „военни учения“, „дислоциране на военна техника“, „въздушни удари“, „настъпление“, „цивилни жертви“, „подсилване на източния фланг на алианса“ и „ възможна употреба на ядрено оръжие“.

За военните и правителствени експерти ВЪПРОСЪТ НЕ Е:
ДАЛИ ще има нова световна война?“, а
„Ще бъде ли БЪЛГАРИЯ въвлечена в нея и КОГА?

НЕ ОЧАКВАЙТЕ ВЛАСТИТЕ ДА ВИ ПРЕДУПРЕДЯТ ЗА ПРЕДСТОЯЩ
ВОЕНЕН КОНФЛИКТ, ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА СЕ ПОДГОТВИТЕ!

Историята показва, че в такъв момент всяко правителство лъже гражданите си. То използва всички инструменти, за да държи обществото под прага на паника, защото паниката е най-вредното нещо за всяко управление в такъв период. Тя води до масова евакуация на боеспособно население, задръстване пътните артерии, изкупуване на всички храни, лекарства и горива, предизвиква размирици, претоварва и срива всички системи, на които държавата трябва да разчита в такъв момент.

Книгата „Пълно ръководство за оцеляване по време на война“ ще ви даде всичкото знание, което ви е необходимо, за да се подготвите и справите с повечето ситуации, в които бихте могли да изпаднете по време на военен конфликт, като цивилни граждани. В книгата споделяме опита на хора преживяли война и съветите, които те биха дали на други хора, които може да изпаднат в ситуация като тяхната. В нея ще намерите информация за:

 

  • Какво се случва по време на война
  • Как да се подготвите и какво ви трябва
  • Оборудване на сигурно убежище
  • Списък с провизии и оборудване на раница за евакуация
  • Как да се измъкнете безопасно от населено място
  • Как да оцелеете в градска среда без ток и вода
  • Организация на безопасността на семейството
  • Поведение по време на артилерийски обстрел
  • Какво се прави при ядрена атака
  • Съвети ако ви мобилизират в армията
  • Оказване на първа долекарска помощ на ранен (за немедицински лица)


    image
В България войната започва, когато се стигне до война между НАТО и Русия. Това в контекста на настоящата ситуация може да е всеки ден.На един инцидент разстояние сме от такава. Например, когато две украински ракети паднаха в Полша и убиха човек. Тогава бе задействан чл. 4 и ако ракетите бяха руски щеше да се възприеме като нападение над страна членка на НАТО и да се задейства чл. 5. Буквално на следващата сутрин, България, като член на Нато щеше да е във война с Русия.

Руснаците заплашват с употреба на тактическо ядрено оръжие. Ако такова бъде използвано, НАТО ще даде военен отговор, като най-вероятно ще унищожат базата на руския черноморски флот в Севастопол. Което ще стартира война НАТО-Русия.

Украинците отдавна искат НАТО официално във войната с цялата мощ на алианса. Възможно е да инсценират руско нападение над ядрена централа или друг ядрен инцидент. НАТО да се подлъже и използва инцидента като повод за включване във войната на страната на Украйна. Вариантите са много и от фактическия инцидент, до включването на България във войната ще минат едва няколко часа. Такъв инцидент може да се случи тази нощ, или утре или някой друг ден. Не сме застраховани и мирът не е гарантиран за никого при тези обстоятелства.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: oceliavane
Категория: Политика
Прочетен: 4497
Постинги: 3
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930